Δεν θα έπρεπε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις email για κανένα νέο email με παρακολούθηση που στέλνετε. Ωστόσο, για τεχνικούς λόγους, ενδέχεται να συνεχίσετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις email για emails με παρακολούθηση που είχατε στείλει πριν απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία.
Τελευταία ενημέρωση: