נמענים יכולים לבחור לבטל את הסכמתם לקבל מיילים עם tracking. אם נמען ביטל את הסכמתו, Mailsuite ימנע ממך לשלוח לו מייל עם tracking ויציג לך חלון קופץ שמודיע לך שהאדם הזה כבר לא רוצה לקבל מיילים עם tracking.
אם אתה עדיין צריך לשלוח מייל לנמען הזה, אתה יכול לעשות זאת על ידי כיבוי ה-tracking של Mailsuite לפני שליחת ההודעה. כך המייל יישלח בלי tracking, בהתאם להעדפת הנמען שביטל את הסכמתו.