Als Mailsuite je vraagt om de Gmail-rechten opnieuw te autoriseren, kun je dat gerust doen zonder je tracking-gegevens of statistieken kwijt te raken. Als je de rechten opnieuw autoriseert, wordt je tracking-geschiedenis niet verwijderd of gereset.
Dit bericht kan af en toe verschijnen en betekent gewoon dat Mailsuite wil dat je de toegang tot Gmail opnieuw bevestigt. Zodra je dat hebt gedaan, werkt alles weer zoals het hoort, en blijven al je bestaande tracking-gegevens gewoon bewaard.