Poți șterge contul tău Mailtrack și datele tale de pe serverele noastre astfel:
1) În panoul tău de control, fă clic pe pictograma în formă de roată dințată din dreapta sus pentru a deschide Setări și cont.
2) Dă clic pe Cont.
3) Derulează în jos până la Șterge-ți contul și toate datele și fă clic pe Șterge contul.
Articole conexe: