Dacă Mailsuite îți cere să reautorizezi permisiunile Gmail, poți finaliza acest proces fără griji, fără să pierzi datele sau statisticile de tracking. Reautorizarea permisiunilor nu șterge și nu resetează istoricul tău de tracking.
Această solicitare poate apărea periodic și înseamnă doar că Mailsuite are nevoie să îi confirmi din nou accesul la Gmail. Odată finalizată, toate funcțiile revin la normal, iar toate înregistrările tale de tracking rămân intacte.