Dacă ai avut anterior un abonament plătit Mailsuite (Mailtrack) și l-ai anulat, e posibil să observi că poți vedea totuși dacă un email a fost deschis, dar nu mai poți vizualiza istoricul detaliat al deschiderilor (cum ar fi datele, orele sau numărul de deschideri) pentru emailurile trimise în perioada în care erai abonat.
Acest istoric detaliat de tracking nu este pierdut. Dacă te reabonezi la un plan plătit, vei recăpăta accesul la istoricul complet de tracking pentru acele emailuri, inclusiv cele trimise în perioada abonamentului anterior.