Αν το Mailsuite σου ζητήσει να εξουσιοδοτήσεις ξανά τα δικαιώματα πρόσβασης στο Gmail, μπορείς να ολοκληρώσεις τη διαδικασία με ασφάλεια, χωρίς να χάσεις κανένα από τα δεδομένα ή τα στατιστικά του tracking σου. Η νέα εξουσιοδότηση των δικαιωμάτων δεν διαγράφει και δεν επαναφέρει το ιστορικό tracking σου.
Αυτό το μήνυμα μπορεί να εμφανίζεται κατά διαστήματα και σημαίνει απλώς ότι το Mailsuite χρειάζεται να επιβεβαιώσεις ξανά την πρόσβασή του στο Gmail. Μόλις το ολοκληρώσεις, όλες οι λειτουργίες επανέρχονται πλήρως και όλες οι υπάρχουσες εγγραφές tracking παραμένουν άθικτες.