Όταν εγκαθιστάς το Mailtrack, σου ζητάμε να δώσεις στο Mailsuite πρόσβαση στον λογαριασμό σου στο Gmail, για να λειτουργούν τα χαρακτηριστικά του. (Το Mailtrack αποτελεί μέρος του Mailsuite, γι' αυτό η Google εμφανίζει το όνομα Mailsuite.) Όταν δίνεις πρόσβαση στο Mailsuite στο Gmail σου, είναι σημαντικό να ξέρεις τα εξής:
- Το Mailsuite δεν έχει ποτέ πρόσβαση στο περιεχόμενο των emails σου.
- Τα δεδομένα των emails σου δεν αποθηκεύονται ποτέ στους διακομιστές του Mailsuite.
- Όλα τα χαρακτηριστικά του Mailsuite είναι αυτόματα, δηλαδή δεν υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση.
- Το Mailsuite δεν μοιράζεται, δεν νοικιάζει και δεν πουλά ποτέ τα emails σου, τις πληροφορίες περιήγησής σου ή τα προσωπικά σου δεδομένα.
- Όλα τα δεδομένα σου είναι ασφαλή με το Mailsuite, επειδή χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση AES-256 (Advanced Encryption Standard των 256 bit).
- Η Google ελέγχει κάθε χρόνο την υποδομή ασφαλείας του Mailsuite.
Για να μάθεις περισσότερα, επισκέψου το Κέντρο Απορρήτου και Ασφάλειας του Mailsuite.
Αν αποφασίσεις να μην χρησιμοποιείς πια το Mailtrack και θέλεις να ανακαλέσεις ή να μπλοκάρεις την πρόσβαση στον λογαριασμό σου στο Gmail, είναι πολύ εύκολο. Ακολούθησε αυτά τα βήματα, για να σταματήσει το Mailsuite να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σου:
- Πήγαινε στο URL: https://myaccount.google.com/permissions
- Βρες την ενότητα Εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων
- Κάνε κλικ στο Mailsuite και κάνε κύλιση μέχρι το τέλος της σελίδας
- Κάνε κλικ στο Διαγραφή όλων των συνδέσεων που έχεις με το Mailsuite
Μόλις ολοκληρώσεις αυτά τα βήματα, το Mailsuite δεν θα έχει πια πρόσβαση στον λογαριασμό σου στο Gmail.
Προσοχή: με αυτή την ενέργεια δεν διαγράφεται ο λογαριασμός σου και δεν απεγκαθίσταται η επέκταση του Mailtrack από το πρόγραμμα περιήγησής σου. Για να μάθεις πώς γίνεται, δες τα παρακάτω άρθρα: