אם Mailsuite מבקש ממך לאשר מחדש את ההרשאות שלו ב-Gmail, אפשר להשלים את התהליך בלי לחשוש. לא תאבד שום נתוני מעקב או סטטיסטיקות. אישור מחדש של ההרשאות לא מוחק ולא מאפס את היסטוריית המעקב שלך.
הבקשה הזו יכולה להופיע מדי פעם, והיא פשוט אומרת ש-Mailsuite צריך שתאשר שוב את הגישה שלו ל-Gmail. אחרי שתסיים, כל הפונקציות יחזרו לפעול כרגיל, וכל רשומות המעקב הקיימות שלך יישארו כמו שהן.