כשאתה מתקין את Mailtrack, אנחנו מבקשים ממך לתת ל-Mailsuite גישה לחשבון ה-Gmail שלך כדי שהתכונות שלו יעבדו. (Mailtrack הוא חלק מ-Mailsuite, ולכן Google מציגה את השם Mailsuite.) חשוב לדעת את הדברים הבאים כשאתה נותן ל-Mailsuite גישה ל-Gmail שלך:
- Mailsuite לעולם לא ניגש לתוכן האימיילים שלך.
- נתוני האימיילים שלך לעולם לא נשמרים בשרתים של Mailsuite.
- כל התכונות של Mailsuite פועלות אוטומטית, כלומר אין שום התערבות אנושית.
- Mailsuite לעולם לא משתף, משכיר או מוכר את האימיילים שלך, את פרטי הגלישה שלך או את הנתונים האישיים שלך.
- כל הנתונים שלך בטוחים ומאובטחים עם Mailsuite, כי אנחנו משתמשים בהצפנה לפי תקן ההצפנה המתקדם של 256 סיביות (AES-256).
- Google מבצעת ביקורת על תשתית האבטחה של Mailsuite מדי שנה.
כדי לקרוא עוד, היכנס אל מרכז הפרטיות והאבטחה של Mailsuite.
אם החלטת להפסיק להשתמש ב-Mailtrack ואתה רוצה לבטל או לחסום את הגישה לחשבון ה-Gmail שלך, זה קל מאוד. פשוט עקוב אחרי ההוראות האלה כדי ש-Mailsuite יפסיק לגשת לנתונים שלך:
- היכנס אל ה-URL: https://myaccount.google.com/permissions
- מצא את הקטע אפליקציות ושירותים של צד שלישי
- לחץ על Mailsuite וגלול עד לתחתית הדף
- לחץ על מחיקת כל החיבורים שיש לך עם Mailsuite
אחרי שתסיים את הצעדים האלה, ל-Mailsuite כבר לא תהיה גישה לחשבון ה-Gmail שלך.
שים לב: הפעולה הזאת לא מוחקת את החשבון שלך ולא מסירה את התוסף של Mailtrack מהדפדפן. כדי לדעת איך עושים את זה, קרא את המאמרים הבאים: