Όταν εγκαθιστάτε το Mailsuite και κάνετε αναβάθμιση σε πλάνο επί πληρωμή, συμφωνείτε με μια αυτόματη ανανέωση που θα χρεωθεί στον λογαριασμό πληρωμών σας κάθε μήνα. Ωστόσο, είστε ελεύθεροι να ακυρώσετε ή να αλλάξετε τη συνδρομή σας στο Mailsuite ανά πάσα στιγμή.
Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή πριν από την ημερομηνία ανανέωσής της, και δεν θα χρεωθείτε για τον επόμενο κύκλο χρέωσης. Μόλις ακυρωθεί, η συνδρομή σας θα παραμείνει ενεργή και θα λήξει αυτόματα στο τέλος του τρέχοντος κύκλου χρέωσης που έχετε ήδη πληρώσει.
Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:
- Μεταβείτε στον Πίνακα ελέγχου του Mailsuite
- Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις και απόρρητο > Συνδρομή
- Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ακύρωση συνδρομής
- Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε την ακύρωση. Μόλις επιβεβαιωθεί, η συνδρομή σας θα λήξει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου που έχετε ήδη πληρώσει.
Αν αλλάξετε γνώμη ή θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τη συνδρομή σας αργότερα, μπορείτε εύκολα να το κάνετε ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα και κάνοντας κλικ στο κουμπί Επανενεργοποίηση συνδρομής.
Άλλα χρήσιμα άρθρα σχετικά με τις πληρωμές:
- Αλλαγή στοιχείων πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας
- Αλλαγή στοιχείων πληρωμής PayPal
- Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την πληρωμή
- Αίτημα για τιμολόγιο ή απόδειξη