Mailsuite είναι ένα από τα πιο ακριβή και αξιόπιστα εργαλεία tracking email που υπάρχουν. Μπορείς να κάνεις tracking κάθε φορά που κάποιος ανοίγει το email σου, καθώς και άλλα σημαντικά στατιστικά. Για να σε βοηθήσει να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο την προσπάθειά σου στα emails, το Mailsuite σου στέλνει ειδοποιήσεις κάθε φορά που ένας παραλήπτης εκτελεί μια ενέργεια (αν τις έχεις ενεργοποιημένες). Αυτές οι ειδοποιήσεις περιλαμβάνουν:
- Ειδοποιήσεις ανοίγματος
- Ειδοποιήσεις κλικ σε σύνδεσμο
- Ειδοποιήσεις "Hot Conversation"
- Ειδοποιήσεις αναβίωσης συνομιλίας
- Και άλλα!
Μπορείς να ενεργοποιήσεις ή να απενεργοποιήσεις κάθε τύπο ειδοποίησης από τον Πίνακα Ελέγχου του Mailsuite. Κάνε κλικ στο Ρυθμίσεις και Απόρρητο > Ειδοποιήσεις.
Τι είναι μια ειδοποίηση ανοίγματος;
Το Mailsuite σου στέλνει μια ειδοποίηση ανοίγματος κάθε φορά που κάποιος ανοίγει το email σου. Αυτές μπορούν να σε βοηθήσουν να παρακολουθείς τα emails σου και να συνεχίζεις τις συνομιλίες με τους παραλήπτες σου. Οι ειδοποιήσεις ανοίγματος μπορούν επίσης να σου δείξουν ότι κάποιος ενδιαφέρεται για τα μηνύματά σου.
Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις όπου μπορεί να λάβεις ανακριβείς ειδοποιήσεις ανοίγματος, όπως αμέσως μετά την αποστολή ενός email, ή ακόμα και για παλαιότερα emails χωρίς πρόσφατη δραστηριότητα. Το Mailsuite χρησιμοποιεί pixel tracking για να κάνει tracking στα emails σου, και οι ψευδώς θετικές ειδοποιήσεις ανοίγματος συνήθως συμβαίνουν όταν αυτό το pixel κατεβαίνει αυτόματα, και όχι επειδή ο παραλήπτης άνοιξε πραγματικά το email.
Τι προκαλεί τις ψευδώς θετικές ειδοποιήσεις ανοίγματος;
Οι παρακάτω περιπτώσεις είναι οι πιο συχνές αιτίες για ψευδώς θετικές ειδοποιήσεις ανοίγματος:
- Η υπηρεσία email του παραλήπτη κατεβάζει αυτόματα το pixel tracking μας. Αν παρατηρήσεις ότι λαμβάνεις ειδοποιήσεις ανοίγματος αμέσως μετά την αποστολή emails σε ορισμένα (αλλά όχι σε όλα) άτομα, τότε αυτό είναι πιθανότατα η αιτία. Πρόσεχε για επιπλέον ανοίγματα emails από αυτούς τους παραλήπτες - αυτά είναι πιθανότατα γνήσια ανοίγματα.
- Το CRM σου κατεβάζει αυτόματα το pixel tracking μας. Ορισμένα λογισμικά CRM επεξεργάζονται τα emails με τρόπο που μπορεί να προκαλέσει την άμεση λήψη του pixel tracking μας. Αν στέλνεις αντίγραφα των emails σου σε ένα εξωτερικό CRM και λαμβάνεις ειδοποιήσεις ανοίγματος αμέσως μετά την αποστολή ενός email, σου συστήνουμε να δοκιμάσεις να στείλεις ένα email χωρίς να συμπεριλάβεις το CRM, για να δεις αν το πρόβλημα συνεχίζεται.
- Ένα πρόγραμμα email στον υπολογιστή ή στο κινητό σου κατεβάζει αυτόματα το pixel tracking μας. Ορισμένα προγράμματα email κάνουν προεπισκόπηση του περιεχομένου των εσταλμένων emails σου, και αυτό μπορεί να προκαλέσει τη λήψη του pixel tracking μαζί με το υπόλοιπο περιεχόμενο του email, αμέσως μετά την αποστολή του. Για να το αποφύγεις, συστήνεται να απενεργοποιήσεις τις προεπισκοπήσεις email.
Αυτό μπορεί επίσης να συμβεί με παλαιότερα emails που στάλθηκαν πριν από καιρό, αν ένα CRM ή ένας client email ξαφνικά προφορτώσει ή ξανακατεβάσει το περιεχόμενό τους (για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια συγχρονισμού ή αυτόματης ανανέωσης). Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να δεις πολλές ειδοποιήσεις ανοίγματος να εμφανίζονται ταυτόχρονα για συνομιλίες χωρίς πρόσφατη δραστηριότητα, παρόλο που δεν στάλθηκε νέο email. Αυτό είναι ένα ψευδώς θετικό αποτέλεσμα που προκαλείται από την αυτόματη λήψη του pixel tracking, και όχι ένα γνήσιο άνοιγμα από τον παραλήπτη.
Άλλα άρθρα του Κέντρου Βοήθειας σχετικά με τις ειδοποιήσεις email: