כשאתה נרשם ל-Mailsuite, תתבקש לתת לנו הרשאה לגשת לחשבון ה-Gmail שלך ולעבד את האימיילים שלך. אנחנו צריכים לקבל את ההרשאות האלה מסיבות טכניות שנחוצות כדי לספק את השירות, אבל מדובר בתהליכים אוטומטיים לחלוטין, ללא מעורבות אנושית. Mailsuite לעולם לא קוראת את תוכן האימיילים שלך.
בנוסף, אנחנו עוברים כל שנה בדיקת אבטחה שגוגל דורשת מהשותפים שלה. אף אחד מצוות Mailtrack לא ניגש לאימיילים שלך. אתה יכול להיות בטוח שהנתונים שלך פרטיים ומאובטחים.
עם זאת, אם תרצה להבין בדיוק מה כל הרשאה עושה, הנה הסבר לכל אחת מהן:
- שליחה: ההרשאה הזו נדרשת כדי להוסיף פיקסל מעקב לפני שהאימייל שלך נשלח. אחרי שהפיקסל נוסף, Mailsuite צריכה הרשאה כדי לשלוח את האימייל שלך בשמך.
- קריאה: תוכנת Mailsuite זקוקה להרשאה הזו כדי ליצור עותקים זהים של האימיילים שלך. העותקים האלה נחוצים כשאתה שולח אימייל למספר נמענים. תהליך אוטומטי מטפל בהרשאה הזו.
- מחיקה: כשאתה שולח אימייל למספר נמענים או קמפיין אימייל, Mailsuite שולחת כמה עותקים של האימייל שלך, ולכן היא צריכה למחוק את כולם חוץ מאחד מתיקיית הדואר שנשלח. הפעולה הזו מתבצעת רק כשאתה שולח קמפיינים או את אותו אימייל למספר נמענים. אף אימייל בודד לא הולך לאיבוד בתהליך הזה.
- הוספת אימייל לתיבת הדואר הנכנס שלך: ההרשאה הזו נדרשת כדי להוסיף התראות אימייל לתיבת הדואר הנכנס שלך ב-Gmail כשהאימיילים שלך נפתחים.
- ניהול ההגדרות הבסיסיות של האימייל שלך: Mailsuite צריכה לדעת מהן ההגדרות שלך (למשל, כינוי, סגנון עיצוב) כדי לפעול כראוי.
- ניהול תוויות: סימוני המעקב במכשירים ניידים מתווספים כתוויות ב-Gmail. Mailsuite צריכה את ההרשאה הזו כדי להוסיף תוויות שמציגות את סימוני המעקב ומעדכנות אותן כשהאימיילים שלך נפתחים.
- הרשאה לקרוא ולשנות את הנתונים שלך במספר אתרים (כל אתרי usergooglecontent.com, כל אתרי mail.google.com , כל אתרי mailsuite.com). Mailsuite צריכה את ההרשאות האלה כדי לשנות את אתרי Gmail ו-Google Inbox כדי להציג את סימוני המעקב שלנו, וכן כדי לשנות את אתר Mailsuite.
מאמרים קשורים:
- האם אפשר לבטל את ההרשאות של Mailtrack לגישה לחשבון ה-Gmail שלי?
- איך למחוק את החשבון שלך ואת כל הנתונים האישיים מ-Mailtrack
- איך להסיר את Mailtrack מהדפדפן במחשב שלך
- האם הנתונים שלי מאובטחים ב-Mailtrack? איפה הנתונים שלי מאוחסנים?