Als een ontvanger is afgemeld, kun je hem of haar geen e-mails sturen met Mailtrack geïnstalleerd. Je kunt dit via je instellingen op twee manieren wijzigen: de toestemmingsstatus direct aanpassen of een toestemmingsverzoek sturen. Ontvangers kunnen zich ook zelf opnieuw aanmelden (zie het einde van dit artikel).
Jij bent verantwoordelijk voor het verzamelen van de toestemming van je ontvangers. Je moet van elke persoon toestemming hebben voordat je hem of haar e-mailt. Mailtrack verzamelt die niet voor je, maar biedt je wel de tools om dit te doen. Lees Hoe oefen je als ontvanger je rechten op gegevensbescherming uit voor meer informatie.
Open het profiel van de ontvanger
- Ga in je Mailsuite-dashboard onder Data hub naar de beheerpagina voor ontvangers (MyCRM).
- Zoek de betreffende ontvanger met de zoekfunctie.
- Klik op de ontvanger om het profiel te openen.
- Klik op het pictogram rechtsboven om de pagina uit te vouwen.
- Ga naar het tabblad "Profiel". Daar zie je de Toestemmingsstatus (bijvoorbeeld AFGEMELD) en de optie Toestemmingsverzoek.
Optie 1: De status direct wijzigen
Gebruik dit als je al toestemming van de ontvanger hebt om hem of haar te e-mailen. Bijvoorbeeld omdat de ontvanger dit aan je heeft bevestigd, of omdat het adres een gedeelde team- of groepsmailbox is die zich nooit heeft afgemeld.
- Beweeg de muis over het veld met de toestemmingsstatus en klik op het potloodpictogram om het te bewerken.
- Wijzig de status van afgemeld naar aangemeld.
Optie 2: Een toestemmingsverzoek sturen
Gebruik dit als je geen duidelijke toestemming hebt en wilt dat de ontvanger die expliciet bevestigt.
- Klik naast "Toestemmingsverzoek" op Toestemmingsverzoek sturen. Mailtrack e-mailt de ontvanger met het verzoek te bevestigen dat hij of zij e-mails van je wil ontvangen.
- Het verzoek wordt weergegeven als TOESTEMMING IN AFWACHTING. De ontvanger blijft afgemeld en je kunt hem of haar niet e-mailen totdat de bevestiging binnen is. Als er nog geen antwoord is, klik je op Toestemmingsverzoek opnieuw sturen.
Zodra de ontvanger bevestigt, verandert de status naar aangemeld en kun je hem of haar weer e-mailen.
De ontvanger meldt zich zelf opnieuw aan
Wanneer een ontvanger zich afmeldt via een link in je e-mail, bevat de bevestigingspagina ("Afmelden gelukt") een link Opnieuw aanmelden voor mensen die zich per ongeluk hebben afgemeld. Als de ontvanger daarop klikt, ziet hij of zij "Aanmelding gelukt" en gaat de status terug naar aangemeld. Je hoeft zelf niets te doen.