Când instalezi Mailsuite și faci upgrade la un plan plătit, ești de acord cu o reînnoire automată care va fi taxată în contul tău de plată în fiecare lună. Cu toate acestea, poți anula sau modifica abonamentul Mailsuite în orice moment.
Poți anula abonamentul în orice moment înainte de data reînnoirii și nu vei fi taxat pentru următorul ciclu de facturare. Odată anulat, abonamentul tău va rămâne activ și va expira automat la finalul ciclului de facturare curent, pe care l-ai plătit deja.
Pentru a face asta, urmează acești pași:
- Accesează Mailsuite Dashboard
- Fă clic pe Setări și confidențialitate > Abonament
- Apoi fă clic pe Anulează abonamentul
- Va apărea o fereastră pop-up care îți va cere să confirmi anularea. Odată confirmată, abonamentul tău se va termina la finalul perioadei curente pe care ai plătit-o.
Dacă te răzgândești sau vrei să reactivezi abonamentul mai târziu, poți face asta cu ușurință urmând pașii de mai sus și făcând clic pe butonul Reactivează abonamentul.
Alte articole utile legate de plăți:
- Modifică detaliile cardului de credit sau debit
- Modifică detaliile de plată PayPal
- A apărut o eroare în timpul plății
- Solicită o factură sau o chitanță