După ce instalezi Mailtrack și începi să trimiți emailuri cu tracking, îți recomandăm să activezi notificările, ca să afli exact când interacționează cineva cu mesajul tău. Mailtrack are notificări pentru toate cele de mai jos:
- Deschiderile emailurilor
- Clicurile pe linkuri
- Vizualizările documentelor atașate
- Mementourile de follow-up
- Reactivările conversațiilor (subiectul acestui articol)
- Rapoarte: rapoarte zilnice, rapoarte de productivitate și rapoarte ale campaniilor
Notificările de reactivare a conversației te anunță când emailurile tale au fost citite din nou după un anumit timp.
Cum activezi notificările de reactivare a conversației
Poți activa notificările de reactivare a conversației în două moduri: din dashboard sau direct din inbox-ul tău Gmail.
În dashboard
- În dashboard, fă clic pe pictograma în formă de roată dințată din dreapta sus pentru a deschide Setări și cont, apoi fă clic pe Notificări. Poți merge și direct la setările de notificări.
- Bifează căsuța din coloana Email de lângă dacă un email este redeschis după mult timp. Modificările se salvează automat.
În Gmail, pentru un singur email
- În fereastra de scriere din Gmail, fă clic pe butonul Mailsuite de lângă Trimite.
- La Notify me by, asigură-te că este selectată fila de email și bifează dacă un email este redeschis după mult timp. Din acest meniu poți activa și alte notificări.
Dă clic pe Trimite ca să-ți trimiți emailul ca de obicei.
Dacă dezactivezi notificările de reactivare a conversației, modificarea se aplică doar de atunci înainte, pentru emailurile pe care le trimiți cu tracking după acel moment. Din motive tehnice, este posibil să primești în continuare notificări de reactivare pentru emailurile care aveau deja tracking sau care fuseseră deja trimise înainte să dezactivezi setarea. Nu există o metodă de a elimina retroactiv aceste notificări, dar se vor opri după ce toate emailurile cu tracking de dinainte își vor încheia parcursul.