Αφού εγκαταστήσεις το Mailtrack και αρχίσεις να στέλνεις emails με tracking, σου προτείνουμε να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις, ώστε να ξέρεις ακριβώς πότε κάποιος αλληλεπιδρά με το μήνυμά σου. Το Mailtrack έχει ειδοποιήσεις για όλα τα παρακάτω:
- Ανοίγματα emails
- Κλικ σε συνδέσμους
- Προβολές συνημμένων εγγράφων
- Υπενθυμίσεις follow-up
- Επανενεργοποιήσεις συνομιλίας (το θέμα αυτού του άρθρου)
- Αναφορές: ημερήσιες αναφορές, αναφορές παραγωγικότητας και αναφορές καμπανιών
Οι ειδοποιήσεις επανενεργοποίησης συνομιλίας σε ενημερώνουν όταν τα emails σου ανοίγουν ξανά έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα.
Πώς να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις επανενεργοποίησης συνομιλίας
Υπάρχουν δύο τρόποι να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις επανενεργοποίησης συνομιλίας: από τον πίνακα ελέγχου σου ή απευθείας στα εισερχόμενα του Gmail.
Στον πίνακα ελέγχου
- Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου σου.
- Μετάβαση στις Ρυθμίσεις και απόρρητο > Ειδοποιήσεις.
- Τσέκαρε το πλαίσιο δίπλα στο αν ένα email ανοίξει ξανά μετά από πολλή ώρα.
- Μετά κάνε κλικ στο Αποθήκευση ρυθμίσεων.
Στο Gmail
- Αφού γράψεις το email σου, κάνε κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων δίπλα στο κουμπί Αποστολή.
- Μετά κάνε κλικ στις Ειδοποιήσεις και τσέκαρε το πλαίσιο δίπλα στο όταν ανοίγει το email. Από αυτό το μενού μπορείς να ενεργοποιήσεις και όποια άλλη ειδοποίηση θέλεις.
Κάνε κλικ στο Αποστολή για να στείλεις το email σου όπως πάντα.
Αν απενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις επανενεργοποίησης συνομιλίας, η αλλαγή ισχύει μόνο από εκείνη τη στιγμή και μετά, για τα emails που θα στείλεις με tracking έπειτα. Για τεχνικούς λόγους, μπορεί να συνεχίσεις να λαμβάνεις ειδοποιήσεις επανενεργοποίησης για emails που είχαν ήδη tracking ή είχαν ήδη σταλεί πριν απενεργοποιήσεις τη ρύθμιση. Δεν υπάρχει τρόπος να αποκλείσεις αναδρομικά αυτές τις ειδοποιήσεις, αλλά θα σταματήσουν όταν ολοκληρώσουν τον κύκλο τους όλα τα emails που είχαν tracking νωρίτερα.