אם נמען לא רשום, אי אפשר לשלוח לו אימיילים כש-Mailtrack מותקן. אפשר לשנות זאת מתוך ההגדרות בשתי דרכים: לעדכן ישירות את סטטוס ההסכמה שלו, או לשלוח לו בקשת הסכמה. נמענים יכולים גם להירשם מחדש בעצמם (ראה בסוף המאמר).
אתה אחראי לאסוף את ההסכמה של הנמענים שלך. חייבת להיות לך רשות מכל אדם לפני ששולחים לו אימייל. Mailtrack לא אוסף אותה במקומך, אבל הוא נותן לך את הכלים לעשות זאת. לפרטים נוספים עיין במאמר איך לממש את זכויות הגנת המידע שלך כנמען.
פתיחת הפרופיל של הנמען
- היכנס אל עמוד ניהול הנמענים (MyCRM) תחת Data hub בלוח הבקרה של Mailsuite.
- השתמש בכלי החיפוש כדי למצוא את הנמען הרלוונטי.
- לחץ על הנמען כדי לפתוח את הפרופיל שלו.
- לחץ על הסמל בפינה הימנית העליונה כדי להרחיב את העמוד.
- עבור ללשונית "פרופיל". שם תראה את סטטוס ההסכמה שלו (למשל, לא רשום) ואת האפשרות בקשת הסכמה.
אפשרות 1: שינוי הסטטוס ישירות
השתמש באפשרות הזו כשכבר יש לך רשות מהנמען לשלוח לו אימיילים. למשל, הוא אישר לך זאת, או שהכתובת היא תיבת דואר משותפת של צוות או קבוצה שמעולם לא בחרה לבטל את הרישום.
- העבר את העכבר מעל שדה סטטוס ההסכמה ולחץ על סמל העיפרון כדי לערוך אותו.
- שנה את הסטטוס מ"לא רשום" ל"רשום".
אפשרות 2: שליחת בקשת הסכמה
השתמש באפשרות הזו כשאין לך רשות ברורה ואתה רוצה שהנמען יאשר אותה במפורש.
- ליד "בקשת הסכמה" לחץ על שליחת בקשת הסכמה. Mailtrack שולח לנמען אימייל ומבקש ממנו לאשר שהוא רוצה לקבל ממך אימיילים.
- הבקשה מוצגת כממתין להסכמה. הנמען נשאר לא רשום, ואי אפשר לשלוח לו אימיילים, עד שיאשר. אם הוא לא הגיב, לחץ על שליחת בקשת הסכמה מחדש.
לאחר שהנמען מאשר, הסטטוס שלו משתנה ל"רשום" ואפשר לשלוח לו אימיילים שוב.
הנמען נרשם מחדש בעצמו
כשנמען מבטל את הרישום דרך קישור באימייל שלך, בדף האישור ("ביטול הרישום הושלם") יש קישור הרשמה מחדש למי שביטל את הרישום בטעות. אם הוא לוחץ עליו, הוא רואה "ההרשמה הושלמה" והסטטוס שלו חוזר להיות רשום. אין צורך שתעשה דבר.