Dacă un destinatar este dezabonat, nu îi poți trimite emailuri cu Mailtrack instalat. Poți schimba asta din setări în două moduri: actualizând direct statusul de consimțământ sau trimițându-i o cerere de consimțământ. Destinatarii se pot și reabona singuri (vezi finalul acestui articol).
Tu ești responsabil pentru colectarea consimțământului destinatarilor tăi. Trebuie să ai permisiunea fiecărei persoane înainte să îi trimiți un email. Mailtrack nu o colectează în locul tău, dar îți oferă instrumentele necesare. Citește Cum îți exerciți drepturile privind protecția datelor în calitate de destinatar pentru mai multe informații.
Deschide profilul destinatarului
- Mergi la pagina de gestionare a destinatarilor (MyCRM) din Data hub, în panoul de control Mailsuite.
- Folosește instrumentul de căutare pentru a găsi destinatarul respectiv.
- Fă clic pe destinatar pentru a-i deschide profilul.
- Fă clic pe pictograma din colțul din dreapta sus pentru a extinde pagina.
- Mergi la fila „Profil”. Acolo vei vedea Statusul de consimțământ (de exemplu, DEZABONAT) și opțiunea Cerere de consimțământ.
Opțiunea 1: Schimbă statusul direct
Folosește această opțiune când ai deja permisiunea destinatarului de a-i trimite emailuri. De exemplu, ți-a confirmat-o, sau adresa este o căsuță comună de echipă sau de grup care nu a ales niciodată să se dezaboneze.
- Treci cu cursorul peste câmpul statusului de consimțământ și fă clic pe pictograma creion pentru a-l edita.
- Schimbă statusul din dezabonat în abonat.
Opțiunea 2: Trimite o cerere de consimțământ
Folosește această opțiune când nu ai o permisiune clară și vrei ca destinatarul să o confirme explicit.
- Lângă „Cerere de consimțământ”, fă clic pe Trimite cerere de consimțământ. Mailtrack îi trimite destinatarului un email în care îl roagă să confirme că vrea să primească emailuri de la tine.
- Cererea apare ca CONSIMȚĂMÂNT ÎN AȘTEPTARE. Destinatarul rămâne dezabonat, iar tu nu îi poți trimite emailuri, până când confirmă. Dacă nu a răspuns, fă clic pe Retrimite cererea de consimțământ.
După ce destinatarul confirmă, statusul lui devine abonat și îi poți trimite din nou emailuri.
Destinatarul se reabonează singur
Când un destinatar se dezabonează printr-un link din emailul tău, pagina de confirmare („Dezabonare reușită”) conține un link Reabonare pentru cei care s-au dezabonat din greșeală. Dacă face clic pe el, vede „Abonare reușită”, iar statusul lui revine la abonat. Nu trebuie să faci nimic.