Nadat je Mailsuite hebt geïnstalleerd en begint met het versturen van getrackte e-mails, raden we aan om meldingen in te schakelen, zodat je precies weet wanneer iemand met je bericht interactie heeft. Mailsuite heeft meldingen voor al het volgende:
- E-mailopeningen
- Klikken op links
- Weergaven van bijgevoegde documenten
- Opvolgingsherinneringen
- Heropende gesprekken (waar dit artikel over gaat)
- Rapporten: dagrapporten, productiviteitsrapporten en campagnerapporten
Meldingen voor heropende gesprekken laten je weten wanneer je e-mails na een bepaalde tijd opnieuw zijn gelezen.
Meldingen voor heropende gesprekken inschakelen
Er zijn twee manieren om meldingen voor e-mailopeningen in te schakelen: vanuit je Mailsuite-dashboard of direct in je Gmail-inbox.
In je Mailsuite-dashboard
- Ga naar je Mailsuite-dashboard.
- Ga naar Instellingen en privacy > Meldingen.
- Vink het vakje aan naast als e-mail na lange tijd opnieuw wordt geopend.
- Klik daarna op Instellingen opslaan.
In Gmail
- Nadat je je e-mail hebt opgesteld, klik je op het Mailsuite-instellingen-icoon naast de verzendknop.
- Klik daarna op Meldingen en vink het vakje aan naast wanneer e-mail wordt geopend. Vanuit dit menu kun je ook andere meldingen inschakelen.
Klik op Versturen om je e-mail zoals gewoonlijk te versturen.
Als je meldingen voor heropende gesprekken uitschakelt, geldt deze wijziging alleen voor e-mails die je vanaf dat moment trackt en verstuurt. Om technische redenen kun je toch nog meldingen krijgen voor e-mails die al werden getrackt of verstuurd voordat je de instelling uitschakelde. Het is niet mogelijk om die meldingen achteraf te onderdrukken, maar ze stoppen zodra alle eerder getrackte e-mails hun traject hebben afgerond.