După ce instalezi Mailsuite și începi să trimiți e-mailuri cu tracking, îți recomandăm să activezi notificările, ca să știi exact când cineva interacționează cu mesajul tău. Mailsuite are notificări pentru toate cele de mai jos:
- Deschiderile de e-mail
- Click-urile pe linkuri
- Vizualizările documentelor atașate
- Remindere de urmărire
- Reactivările conversațiilor (ceea ce descrie acest articol)
- Rapoarte: rapoarte zilnice, rapoarte de productivitate și rapoarte de campanii
Notificările de reactivare a conversației te avertizează când e-mailurile tale au fost citite din nou după o anumită perioadă de timp.
Cum activezi notificările de reactivare a conversației
Există două moduri de a activa notificările de deschidere a e-mailurilor: din panoul tău Mailsuite sau direct din căsuța de Gmail.
În panoul tău Mailsuite
- Accesează panoul tău Mailsuite.
- Navighează la Setări și confidențialitate > Notificări.
- Bifează caseta de lângă dacă e-mailul este redeschis după mult timp.
- Apoi apasă pe Salvează setările.
În Gmail
- După ce redactezi e-mailul, apasă pe pictograma Setări Mailsuite de lângă butonul Trimite.
- Apoi apasă pe Notificări și bifează caseta de lângă când e-mailul este deschis. Poți activa și celelalte notificări din acest meniu.
Apasă pe Trimite pentru a trimite e-mailul ca de obicei.
Dacă dezactivezi notificările de reactivare a conversației, schimbarea se aplică doar de acum înainte, pentru e-mailurile pe care le urmărești prin tracking și le trimiți după acel moment. Din motive tehnice, este posibil să primești totuși notificări de reactivare pentru e-mailurile care aveau deja tracking activat sau care au fost trimise înainte să dezactivezi setarea. Nu există o modalitate de a suprima retroactiv aceste notificări, dar se vor opri de la sine după ce toate e-mailurile urmărite anterior își vor fi încheiat ciclul.